Minőségpolitika

A TECHNO-VÍZ Kft. Laboratórium az MSZ EN ISO/IEC 17025:2018 szabvány előírásainak megfelelően a NAH által NAH-1-1274/2019 számon akkreditált vizsgálólaboratórium.

A TECHNO-VÍZ Kft. Laboratóriumának az MSZ EN ISO /IEC 17025:2018 szabvány előírásainak megfelelő irányítási rendszere a mintavételre, valamint a helyszíni és laboratóriumi vizsgálatok végzésére terjed ki. Az akkreditált mintavételi- és akkreditált vizsgálati tevékenységeket az érvényben lévő (valamint kisebb hányadban visszavont) nemzetközi és magyar vizsgálati szabványok, vagy szakmai szempontból elismert és elfogadott módszerek (pl. EPA, stb.) alapján végzi laboratóriumunk. Az olyan területeken, melyekre nem érhető el szabványos módszer, ott validált egyedi módszereket használunk.

Laboratóriumunkba sok esetben érkezik olyan vizsgálati igény, amely nem a napi rutin vizsgálatok közé tartozik. Modern eszközparkunknak és jól képzett kollégáinknak köszönhetően, a legtöbb esetben ki tudjuk szolgálni vevőinket az igényeinek megfelelő, szakszerű méréssel. Kérjük, feltétlenül érdeklődjön a lehetőségekről!